Milyen hajlakkot ajánlanátok vasalt hajhoz?
Göndör hajam van, ezért vasalom. Azonban hogy legyen egy kis tartása, hajlakkot használok, viszont a mostani fajtától eléggé behullámosodik, így a vasalás is értelmét veszti. Milyen hajlakkot ajánlanátok, ami nem ennyire 'vizes'?
Amúgy a jelenlegi márka, amit használok: Taft, senso touch effect, ultra, és 4-es fokozatú.
én ugyanígy vagyok..4-es fokozatú wellaflexet használok..az jó:D
most majd kallos-t próbálok ki..de a wellát ajánlom
Először is, köszönöm a gyors válaszokat. :)
12 válaszoló: Hát, szerintem ez a heti egy alaklom vasalás nem sok, és kiváltképp odafigyelek erre, használok pakolást, stb. - szóval ez nem jelent nagy gondot.
2. válaszoló: Mindenféleképpen ki fogom próbálni a Wellát, remélem attól nem fog 'visszagöndörödni'.
3. válaszoló: Összességében amikor egyenes a hajam, kevésbé izzad, egyébként mostanság nem nagyon szoktam vasalni, még a heti egy alkalommal sem. :) Csak tippet régóta szerettem volna kérni, csak most jutottam el idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!