Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon csunya lesz ha hagyom...

Nagyon csunya lesz ha hagyom lenőni a hajam?

Figyelt kérdés

Ki van szőkítve nagyon világos szőke majdnem fehér. Az eredeti világos barnás szőkés, elég sötét😅

Kb 1 hónapja szőkítettem utoljára

Hátam közepéig ér kb. Képeken láttam hogy milyen szép hajam volt sokkal többnek látszik mint ami most van.

2019. nov. 5. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én gyakran szándékosan hagyom lenőni egy kicsit, mert szerintem jól néz ki, és csak 3-4 centi után festem be.

Ha le szeretnéd növeszteni teljesen, akkor sincs semmi baj, akinek van annyi esze, ezt képes felfogni, nem leszel ettől igénytelen. Valamit valamiért. 🙂

Ha befonod, hajpántot hordasz, vagy feltűzöd, akkor kevésbé látványos és esztétikusabb lesz a nagy kontraszt arra a bizonyos “felemás” időszakra.

2019. nov. 5. 17:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki. Ha nagyon csúnya, akkor fesd a saját hajszínedre, amíg nem nő le.
2019. nov. 5. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!