Milyen haj vitamint ajánlotok?

A hajvitamintól , hairclinic , revalid , már egy hónap szedés után meg fogsz szőrösödni. Én megjártam vele . Nagyon. Abba hagytam , azokat a szőrszalakat kihúztam és jóval szőkébb színben nőttek vissza. A revalidtól pedig erőss fekete szálak jelentek meg az arcomon , a melleim körül és a köldökömtől lefelé egy csíkban. És nem vagyok túl súlyos , és soha nem voltam szőrös addíg ezeken a területeken. Mára már jobbsokkal a helyzet . 3Hónapja nem szedem és nem jelenik meg sehol újabb nem kívánatos szőrszál . Segít abhjon , de ez az ára , hogy ilyen dolgok jelennek meg az egyes test tájaidon. Mert nem csak a hajat erőssíti és növeli ,nhanem a testszőrzetedet is .
Szóval NE ha van eszed.
Szedj sima vitaminokat. Multit , vagy b vitamint.attól nem lesznek ilyen problémáid . Plussz sok folyadék ,és változatos egészséges étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!