Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj vitamint ajánlotok?

Milyen haj vitamint ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon hullik a hajam es nem nol valami gyorsan. Nektek melyik vitamin segíthetett? Meddig szedted?
2019. okt. 29. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt. Vitamin nem segített. Góckutatásra menj el, illetve vágasd le a hajad nem feltétlen fiúsra, de ha most hosszú, mondjuk vállig érőre.
2019. okt. 29. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Plusz: stresszmentes élet.

2019. okt. 29. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A hajvitamintól , hairclinic , revalid , már egy hónap szedés után meg fogsz szőrösödni. Én megjártam vele . Nagyon. Abba hagytam , azokat a szőrszalakat kihúztam és jóval szőkébb színben nőttek vissza. A revalidtól pedig erőss fekete szálak jelentek meg az arcomon , a melleim körül és a köldökömtől lefelé egy csíkban. És nem vagyok túl súlyos , és soha nem voltam szőrös addíg ezeken a területeken. Mára már jobbsokkal a helyzet . 3Hónapja nem szedem és nem jelenik meg sehol újabb nem kívánatos szőrszál . Segít abhjon , de ez az ára , hogy ilyen dolgok jelennek meg az egyes test tájaidon. Mert nem csak a hajat erőssíti és növeli ,nhanem a testszőrzetedet is .

Szóval NE ha van eszed.

Szedj sima vitaminokat. Multit , vagy b vitamint.attól nem lesznek ilyen problémáid . Plussz sok folyadék ,és változatos egészséges étrend.

2019. okt. 29. 22:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Utolsó meg fogadom a tanacsod:)
2019. okt. 30. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!