Nektek mi vált be karikás szemre?
Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 08:14
2/8 anonim 

válasza:

Ha genetikailag vannak karikás, lilás szemeid, akkor soha semmi nem fogja eltüntetni. Legjobb esetben is ideig-óráig egy smink.
5/8 anonim 

válasza:

Nekem is karikás volt a szemem sokáig, sokat éjszakáztam melóhelyen, aztán elkezdtem olvasgatni a neten erről. Uborkát is tehetsz a szemedre, de valóban az alvás is sokat segít.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos attól tartok, hogy genetikailag ilyen a szemem alatt, nagyon ritkán nincs karikám, inkább nem is azt mondanám, hogy nincs, hanem, hogy "alig észrevehetően kicsit van" . :) Az esetek nagyrészében viszont van és szóvá is teszi a környezetem, hogy milyen fáradtnak tűnök, pedig alszom eleget, 7-8 órát általában, van hogy 9-10 órát is, de esküszöm mikor hosszan és jót alszom még nagyobb karikáim vannak. :D Uborkát próbáltam, jeges kanalat is, de egyik sem vált be.
2019. okt. 29. 11:28
7/8 anonim 

válasza:

Nem tudsz vele mit csinálni. Az én szemem is ilyen. Mindegy mennyit alszok akkor is van karikám, max nem lehet látni. Ubi, hideg cucc enyhíti, de az sem szünteti meg
És én is megkapom a "fáradt vagy"-ot. Neeeem, dehogy ki vagyok pihenve :D
8/8 anonim 

válasza:

ez egyébként jó! akkor is bekamuzhatod h fáradt vagy, ha közbe meg holt pihentté aludtad magad xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!