Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szép volt a bőröm. De éjjel...

Szép volt a bőröm. De éjjel meló közben dög meleg volt, izzadtunk mint egy ló, és most teli vagyok pattikkal. Normális?

Figyelt kérdés

Éjszakai helyen dolgozom. Elég zsíros bőröm van. Tiszta arccal mentem melózni (éjszakai szórakozóhely) és rohadt meleg volt benn. Izzadtunk is rendesen. Most reggel hazajöttem, belenéztem a tükörbe, és sok jónéhány pattanás jött rám. Miért?

Cigifüst annyira nem volt. Csak a meleg? Az hogy izzadt a homlokom, és az acne baktériumok pattanásokat okoztak? Vagy eltömődtek a pórusok? De hogyan tömődnek el, mikor meleg van, ink. kitágulnak.

Mindegy. Szerintetek tehetek ez ellen valamit legközelebb? Sűrűn mossam az arcom hideg vízzel, az segít?

2010. júl. 17. 12:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah és csak nekem. Többi munkatársamnak meg sem kottyant, egy deka patti nem volt rajtuk. Mondjuk cask nekem zsíros a bőröm a társaságból.
2010. júl. 17. 12:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is tiszta pattanásos most a homlokom,és én is zsíros bőrű vagyok.A homlokom nem szokott pattis lenni,de most az,tuti hogy a melegtől:(

16/L

2010. júl. 17. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem is a melegtől készült most ki a már egészen tiszta bőröm:S

én most azt csinálom,h gyakran mosom meg hideg vízzel.eddig úgy tűnik az arcpomon működik,a homlokomnál nem annyira,de gondolom ott zsírosabb a bőröm.most az jutott eszembe,h lehet,h tonikkal kéne áttörölgetni a hidegvizes öblítés után...

2010. júl. 17. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen,sajnos a meleg,én nem vagyok pattanásos,most virít rajtam pár darab.
2010. júl. 17. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:
A hideg víz sztem azért nem jó mert mivel hideg ezért összehúzza a pórusokat, és bezárja a koszt, és az begyullad...de ha nincs kéznél hideg víz, akkor jó az is..mondjuk ekkora melegben még a csapból folyó víz is langyos.
2010. júl. 17. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!