Hogyan tudnám a seggemen és combomon rövidebbre nyírni a szőrt?
Sajnos nem látok hátra. A hanyíró géppel nem mehetek rá egyszerűen, mert pl a 21mm-es fej nem kap bele (mert össze-vissza állnak a szőrök, és rálapulnak a bőrömre), ha meg röviddel próbálnám, akkor csupasz lenne, mint egy csigának.
A nemiszervem mellett a combjaimon úgy szoktam, hogy egy fésűt teszek oda, és azzal nyírom szépen rövidebbre. De hátul ezt hogy csináljam meg? Ötletek?
Pasi vagyok amúgy.
Tedd fel a lábad valahova . És tükör segítségével megoldható alul nézetből. Jók legyenek a fényviszonyok .
Ha nagyon rövid lesz sem baj , mert 3-4 nap elteltével az a rövidség már kétszer akkora lesz , és probléma megoldva . Elég kevés olyan megoldás van oda hátulra , ha nem tudod azt megoldani , hogy valaki segítsen ebben.
Szerintem az lenne a legjobb hogyha egyformán levágnád rövidre mindenhol , és az pár nap múlva úgyis olyan lesz "amilyennek lennie kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!