Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minoxidilről vélemény?

Minoxidilről vélemény?

Figyelt kérdés

Üdv valaki tudna mesélni nekem erről?(aki használt, kifejezetten arcszőrzetre)

Mennyire jött be neki, volt-e mellékhatása, mennyi ideig használta,honnan vette?Válaszokat előre köszönöm!

2019. okt. 24. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Használtam 5 évig hajra, meg 10 hónapot szakállra. Mellékhatás nem volt. Hajamat az első 5 évben egész jól megtartotta és dúsította, a szakállamnál 20-30%-os javulást láttam. Valakinél meg csodát tesz. Mindenki másképpen reagál rá, ki kell próbálni.

Nekem most pont van 2 bontatlan flakon eladó, szakállra vettem, de nem használtam el. Ha érdekel írj.

2019. okt. 24. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

27 éves koromig vártam, de az államon kívül sehol nem nőtt szakállam. Apámnak volt, sőt már öcsémnek is. Nálam kimaradt.

Nekem egy hónap után jöttek az eredmények, 3 hónap után egész jó. Elején napi kétszer kentem míg beindult, most már csak napi 1x.

Arcot szárítja mivel van benne alkohol, de ha mellé veszel valami jó hidratáló krémet, akkor az ezt kezeli.

Nekem működött, pedig nem hittem benne túlságosan.

2019. okt. 25. 20:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ha abba hagyom a kezelést akkor nem fog kihullani ugye?

2019. okt. 26. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Neten néztem róla videókat. Ha megvárod míg a szálak megerősödnek és erősek lesznek akkor elvileg azok már nem. A gyenge pihék persze elvesznek.

Mondjuk nekem 3 hónap után nagyrésze erős fekete már.

2019. okt. 26. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!