Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szép estet tudnátok segíteni?!

Szép estet tudnátok segíteni?!

Figyelt kérdés
Nem rég eljutottam fodrászhoz tönkre örültem végre hátha tud valamit kezdeni a hajlammal . Olyan szépen beszaritotta el voltam gyönyörködve hogy az én csúnya szenakazal hajam milyen szép lett . Ma este megpróbáltam beszáritani és nem jött össze kivasaltam és borzalmas áll. Annyira hogy elsírtam magam elegem van abból hogy nekem sosem lesz egészséges hajam össze vissza áll ráadásul rövid is. Mit csináljak ? Annyira elveszi az önbizalmam.!?
2019. okt. 20. 20:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Illetve hallottam a kollagen kapszularol hogy nő tőle a haj ez mennyire igaz?
2019. okt. 20. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szépségvitaminokkal ne próbálkozz , mert igaz hogy segít a hajhullás csökkentésében , növeszti , és táplálja a hajat , DE szőrösödni is fogsz olyan helyeken ahol nem kellene, ezt a reklámokból teljesen kihagyják. Én nagyon megjártam vele.

Ha nagyon csúnyának kuszának , élettelennek érzed a hajad , akkor válaszd a keratinos hajkiegyenesítést. Elég drága 20-30 e ft de megéri mert a keratin a legjobb dolog a hajnak ami a világon létezik ,amikor belevasalják a hajadba álomszép lesz , és szög egyenes. Kb 6 -7 hónapig marad benne , lenövéskor egyértelmű , hogy a hajad már olyan tulajdonságokkal nő mint amúgy.

Ez az egy gyors és tartós megoldás van csak.

De lehet próbálkozni balzsamokkal , pakolásokkal , hogy megzabolázd a kusza szálakat.

Ha növeszteni akarod , akkor inkább szedj sima b vitamint , és próbáld ki a ricinus olajat.

2019. okt. 21. 03:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok hogy ezt így leírtad nekem köszönöm szépen 😊
2019. okt. 21. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!