Mit ajánlanátok a hajamra ha annyira száraz, hogy 4-5 centis darabokba törik?
Figyelt kérdés
Sokáig vasaltam, egyszer csak letettem mert nagyon megritkult és le is tört viszont nem vágattam le amiket elégettem. Próbáltam egy csomó fajta haj olajat, haj balzsamot, vettem tangle teezert de nekem csak tépi és nagyon drága volt. Most kedden megyek fodrászhoz és érdekelne hogy miket tegyek a hajamért ezután, ugyanis vágatok belőle. Mikre figyeljek? Hajnövesztő tippeket is nagyon szívesen fogadok, bármi amitől szép lesz a hajam, de főleg a hajszárazságra keresek megoldást, heti egyszer szoktam hajat mosni.
19/l
2019. okt. 20. 14:05
1/2 zozána19 válasza:
Ott már baj volt hogy napi szinten vasaltad es ezzel nem társult a rendszeres hajvégfrissítés. Engedd a fodrásznak most hogy levágja a nagyon csúnya részeket mégha 3-4centivel több is mint amit nem sajnálnál mert ezzel magadnak teszel jót vagy ha nem engeded akkor magad alatt vágod a fát. Hanyagold teljesen a vasalást meg kerüld a hőt ha lehet, használj hővédőt ha mindenképp fogja hő érni es ajánlom az argánolaj használatát de nem dm-es vackot kellékesben kapható professionális terméket. Hajnövekedésre es hajhullas csökkentesre pedig nagyon tudom ajánlani az indola rootactivating samponját es 6 hetes kúráját nekem nagyon bevállt! Remélem rendbejön a hajad és tudtam segíteni kicsit
2/2 anonim 

válasza:

Serical latte tejproteines hajpakolás:) táplálja a hajat, nekem nagyon szép fényes, egészséges lett tőle a hajam. 1 l 1000 Ft, fodrászkellékesnél tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!