Nekem miért nem nő a hajam? Másoknak hogy nő olyan gyorsan?
Figyelt kérdés
Nekem 3 év alatt nőtt 5 centit az is elvan töredezve.
Egyik barátnőm tavaly nyáron vagatta le a haját vállig ért neki most már a derekaig majdnem a seggeig.
Én is vágassam le? Akkor meg nő?
véget szoktam vagátni. Amúgy nekem kevés hajam van.
17L
2019. okt. 19. 09:02
1/7 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle mit használ rá és azt mondta semmit csak samponnal megmossa és kész. Én hiába használok rá mindenfajta cuccokat semmi nem segít
2019. okt. 19. 09:33
3/7 A kérdező kommentje:
Mellemig ér
2019. okt. 19. 14:23
4/7 anonim 

válasza:

Tied és nő, csak az letörik. Gondolom a barátnőd szerencsés. Sötét hajú, vastag szálú. Tied meg vékony szálú, azt bszhatod, mert kb mindentől törik.
5/7 anonim 

válasza:

Mindenkinek 1-1,5 centit nőt minden hónapban, tehát ha 3 év alatt csak 5 centivel lett hosszabb az azért van mert állandóan letört. Amint írtad jelenleg is töredezik a hajad. Ezért tűnik úgy mintha nem nőne. Valószínűleg valamivel roncsolod de erről nem írtál semmit. Vasalás, szárítás, festés nagyon roncsolja, de ha gyenge a hajad még egy túl erős sampon is ki tudja annyira szárítani hogy teljesen tönkremegy.
6/7 A kérdező kommentje:
Én nem vasalom nem szárítom. 1x lett kiszőkítve most nyáron de nem azért nem nő. Nekem már előtte sem nőtt mindig eddig ért kb.
2019. okt. 19. 19:30
7/7 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!