Hamisított dezodor?
Figyelt kérdés
Szervusztok! Az Ázsia Centerben vettem ma egy Old Spice dezodort. Nos, ez a belvárosban a kinainál 830 forint, az Auchanban 870, itt viszont 470 forint... A párom azonnal mondta is magáét, hogy ez tuti hamisítvány. Igaza lehet? Azért ez nem egy putri piac, nagyon szem előtt vannak... Köszi szépen a segítséget!2019. okt. 18. 22:54
1/2 anonim 

válasza:

Nem hamisítvány. Én is mindig kínaiban veszem a drogériás cuccokat. Mivel nem kell méregdrága helybérlést fizetniük és ált. az "anyaország"ból hozzák az árut, nagy tételben töredéke a normálnak.
(plusz azon úgy tudom nincs 27%os áfa)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :-)
2019. okt. 22. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!