Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az normális ha nagyon hámlik...

Az normális ha nagyon hámlik a bőröm? SOS!

Figyelt kérdés

A bőrgyógyász Zynerit-et írt fel a pattanásaimra.

Csak 1 napja kenem vele de már most nagyon hámlik.

Tovább kenjem vele, vagy hagyjam abba, mert nem tudom hogy ettől jobb lesz vagy rosszabb.

2019. okt. 18. 17:28
 1/5 anonim válasza:
Hívd fel az orvost?
2019. okt. 18. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért mert száritó hatású. Hidratálj. Ha megmosod az arcod, utána kend be arckrémmel!
2019. okt. 18. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak az a baj hogy nekem zsíros az arcom ezért ha azzal kenném megint előjönne a pattinás és zsíros lenne az arcbőröm.

Tehát egyik végletből a másikba esnék.

2019. okt. 18. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a krém mellèkhatàsa.

Azért hàmlik a bőröd mert a krém szárítja.

De igenis hidratáld a bőröd!

Pattanasos, zsíros bőrnek is kell a hidratàció! Csak a bőrtípusnak megfelelőt kell venni!

Butaság hogy a hidratálótól pattanásos lessz a bőr. Jó minőségűt és bőrtípusnak megfelelőt kell venni!!

2019. okt. 18. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:

A Bioderma Atoderm krém van itthon, az jó hidratáló???

Ma már úgy hámlott a bőröm, hogy volt egy nagy pattanásom, amit kinyomtam és volt egy 1 centis seb utána és lekentem ezzel a Zynerittel és úgy felrepedezett hogy már alatta volt egy kis vér is...

2019. okt. 19. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!