Mit csináljak így?

Figyelt kérdés
Még júliusban levágattam a hajam, bár nem így akartam volna, mert a fodrász ilyen tépettre vágta, és nagyon hülyén néz ki. A hajam felső rétege rövidebb, alul pedig hosszabb, és tépett, szóval nem egyenletes, hanem ilyen ronda. Most épp növesztem a hajamat, ezért hozzávágatni nem akarom, de nagyon zavar, hogy nem egyenletesen lett vágva, hanem ilyen idiótán. Mit csináljak. Most a vállamig ér. Alapvetően szép és dús, egyenes hajam van. Várjam meg, amíg jobban megnő, és csak akkor vágassam hozzá az alsó részt is, vagy mit tehetnék. Szerintetek jobban fog kinézni, ha megnő, és akkor talán nem lesz ennyire gagyi.

2019. okt. 15. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd még nőni
2019. okt. 15. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!