Tényleg létezik olyan festék, ami szőkítés nélkül befogja a barna hajat is?
Természetes barna a hajam, nincs festve. Felül feketére, alul pedig lilára szeretném festetni, de nagyon gyenge a hajam, és kevés is, szóval a festést sem nagyon merem bevállalni, nemhogy a szőkítést, le is esne a hajam.
Egy barátnőm, aki festi a haját, azt mondta, hogy simán szőkítés nélkül van lilára festve a haja, ammóniás schwarzkopf-ot használ, és teljesen jó. Viszont nem tudom, hogy előtte milyen színű volt a haja (kék talán?), és arra szerintem könnyebben fog a lila, mint a barnára. Tényleg működik?
Uh, hát volt fehér haja, ahhoz gondolom elő lett szőkítve, és szerintem arra lett ráfestve a kék, és úgy lett később lila, nem tudom, nem olyan rég kezdtünk beszélni.
hát olyan középbarna a hajam, viszont a lila az nem igazán illik hozzám, eredetileg kéket akartam/akarok, de az tuti zölden fogná be a hajamat, ha nincs szőkítve, + foltosan zöldre kopna, és elég macerás szerintem állandóan figyelni rá, így a lila mellett pártolok, de attól meg félek :D Nagyon élénk lilára gondoltam amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!