Évek óta hullik a hajam. Mi lehet az oka, ha az eredményein jók?
Hajhullás okai lehetnek:
stresszes életmód
vitaminhiány
Napi 100 hajszál elvesztése pedig természetes.
Nem vagyok orvos de Egyértelmű hogy vitaminhiány és a kevés vízfogyasztás.
A vízben oldódó vitaminok a b vitamin összes változata , a folsav, biotén , pantoténsav, c vitamin stb ezek egy nap alatt kiürülnek a vizelettel együtt a szervezetből.
A b vitamin az meg nagyon nagyon fontos hogy legyen a szervezetedben haj köröm bőr szempontjából . Ha nincs , vagy nincs elég nap mint nap sorozatosan akkor nagy baj van . Hajhullás , fakó élettelenség lesz jellemző a hajadra ,b6 vitaminhiányában bőrproblémák pattanás ekcémára is lehet hajlamos az ember, stb stb
Szerintem neked nem orvosra van szükséged , hanem friss zöldséggel , érett gyümölcsökkel húsokkal , rostokkal és zsírokkal zsírsavakkal teli étrendre amivel elég vitamint és tápanyagot tudsz biztosítani a szervezetednek!!!! Szépségvitaminokkal ne próbálkozz mert szőrösödni fogsz , jegyezd meg ez tuti !!!
Ha úgy érzed nem tudsz elég vitamint bevinni étkezéssel mellé szedj b vitamint . Legjobb ha ilyen multit szednél , amiben az összes b megtalálható . Ez a vitamin fajta felel a legjobban a haj egészségéért. De a többi is nagyon fontos természetesen .
Nekem van egy húgom, akinek rettenetesen hullik a haja , amióta éhezve próbál fogyni.teszem hozzá még táplálék kiegészítőt sem szed .
Vagyok én aki eszem , egészséges vagyok mint külsőleg mint belsőleg , azért mert sok vizet iszom , és egész nap változatos friss fennt leírt étrendem van . Plusz szedek c , és b vitamint minden nap .
Az én hajam 4 centit is nő akár ezek miatt egy hónapban! egészséges hajhullásom van , de az nagyon minimális , abszolut nem töredezve , a fenekem alá ér és mivel sötét nagyon szép fényes és csillogó.
Tesómnak alig hozza a 2 cm-t a haja ,de az le is törik neki mert annyira élettelen és hulla szálkás a haja hogy borzasztó . Tehát semmit nem mozdul neki már régóta a hajhossza minden hónap után ugyanott van.Egy fésülködésnél két marék haj jön ki , és irtózatos végignéznem minden nap ahogyan a fésűvel összetépi az egészet , mert száraz , és folyton kócos az egész hajhossza .e miatt bármit csinál vagy ken rá mert nem sokat segít neki a balzsam se vagy csak átmanetileg 1-2 napra lesz valamivel könnyebben kifésülhető a haja, de azokon a napokpn is rengeteg haj kijön a fésüvel , és mindenhol a szőnyegen telis tele van ahogy fokozatosan elhullik . . .Próbáltam ráhatni , de neki ez igy megéri hogy éhezve fogyik , de ennek ez az ára .
Én azt ajánlom hogy a mostani életmódodat változtasd meg . Az evésen és az iváson van most a hangsúly . És a vitaminokon amit még kiegészítésképp szedhetsz hogy egészséges legyen a szervezeted működése . 2-3 hónap után magadra se ismersz majd.
Én semmilyen erre felírt gyógyszer szedését nem javaslom , mert nem tudhatod milyen behatása lesz a hormonháztartásodra, ha az felborul a gyógyszerek miatt , akkor nem csak hajhullással fogsz küzködni , mert az lesz már akkor a legkevesebb problémád.
Erre csak azért hívom fel a figyelmed mert Nekem volt egy barátnőm akinek nagyon pattanásosodott a bőre , bőrgyógyász által iratott vényköteles gyógyszert szedett első két hónap után kiszárította ,az ugy még rendben is volt mert elmondták és várható is volt .de 2 hónapig menstruációja nem volt , de egyébként holott szexuális életet sem élt és az úgy elég rémisztő volt neki , vesehomokja lett , és a vére besűrűsödött mert nem tudta a folyadékot pótolni rendesen . Kórházba került kapott egy pár infúziót , jobban lett. Abba hagyta a gyógyszert visszatértek a pattanások , és azon kívül mai napig kutya baja .
Tehát nem mindenkire egyformán hatnak a gyógyszerek mert vannak mellékhatások amik súlyosabbak is lehetnek ezt jó ha tudod!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!