Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hyaluronsavas feltoltes 22...

Hyaluronsavas feltoltes 22 evesen?

Figyelt kérdés
Mennyire használ, mennyi ideig, erdemes-e?
2019. okt. 13. 21:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Szádat akarod feltölteni? Ha nagyon csíkszád van, akkor érdemes lehet, hogy picit vastagabb legyen még a természetes határon belül(!). Egyébként felesleges. Egy idő után meg kell majd ismételni, mert kb 1 éven belül elmegy a hatása.
2019. okt. 13. 21:40
 2/16 A kérdező kommentje:
A pofamat es férfi vagyok, de annyira vékony, beesett, kiszaradt, heges, ráncos bőröm van, hogy nem tudom elviselni. Visszaakarom kapni az arcomat, bár sok esélyt nem látok rá.
2019. okt. 13. 21:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Neked inkább hamlasztas kell. A hialuronsav nem kezd semmit a bőrhibakkal. Feltölti a ráncokat egyéb helyeket. De lehet szedni tablettakent is.

Ha van keret magán ellátásra, akkor a dermahelpet tudom javasolni, hogy keresd fel oket.

2019. okt. 13. 22:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy fellkene tölteni az arcomat, nincs bőr a kepemen :D most lehamlasztom az elhalt réteget akkor gyakorlatilag meg annyi sem marad, akkor semmi se.
2019. okt. 14. 05:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy ja olyan mintha le lenne hamlasztva már, de azért mert a felsoreteg elhalt es nem tudott megujulni, egyre elveknyult, ezt hiába magyarazom a bőrgyógyászoknak, leszarjak, eszrese veszik, mert gyakorlatilag már egy szintben van az egész arcom, de csak azért mert már mindenhol megtortent ez a folyamat (Nem öregség miatt, tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok tini, de en folyamatban láttam ezt, ahogy elhalt, petyhüdt, kiszáradt a bőr először itt aztán ott) , bizonyos fenyviszonyok között viszont nagyon látszik, hogy nem ugy van ahogy lennie kéne. Az arcvonalam teljesen beesett, nincs semmilyen görbülete sem, mint ha behorpadt volna, ami nem is lenne baj, ha jól allna, de nekem nem olyan arcszerkezeted van, joggal pályáznak jelenleg a világ legrondabb embere címre.
2019. okt. 14. 06:04
 6/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A heges és ráncos bőr 22 évesen nem amiatt alakult ki, mert idővel elvesztette a bőröd a rugalmasságát vagy azt a zsírtömeget, ami fiatalosan és kereken tartaná. Csúnya vagy rossz állapotú bőrön nem segít a feltöltés.

Én ennyi idősen normális bőrápolást javasolnék és ha az sem segít, akkor majd elgondolkozhatsz ezen is.

Egyáltalán ne gondold, hogy ellene lennék az ilyesminek, szimplán csak arra akarok rávilágítani, hogy a bőr állapotán nem a feltöltés fog segíteni.

2019. okt. 14. 10:00
 7/16 A kérdező kommentje:
De mit 6-os? A bőrgyógyászok nem mondanak semmit, szerintük nincs esély rá hogy olyan legyen mint régen, leszarnak.
2019. okt. 14. 10:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A bőrgyógyászok nyilván nem mondanak erre semmit, mert ők nem értenek az ilyen kozmetikai eljárásokhoz. Olyan szakembert keress fel, aki foglalkozik arcfeltöltéssel és ő majd elmondja mit lehet tenni.
2019. okt. 14. 14:02
 9/16 A kérdező kommentje:

"A heges és ráncos bőr 22 évesen nem amiatt alakult ki, mert idővel elvesztette a bőröd a rugalmasságát vagy azt a zsírtömeget, ami fiatalosan és kereken tartaná. Csúnya vagy rossz állapotú bőrön nem segít a feltölté*

Ezen nem segít már semmi én rajottem, a hyaluron csak pár évre hat max. Felkotom magam a p_csaba. Ilyen arccal élni nem lehet, feltölteni nem fogja semmilyen hamlasztás. Úgy nézek ki mint egy drogos a rohadt acne miatt. Az arcomban annyi víz sincs már mint egy 70 éves embernek, ami csak azért nem annyira feltűnő mert infantilis fejem van, meg mert kerek arcú lennék alapból. Ha hiznek csak még feltűnőbb lenne. Elb__ tam. Köszönöm azért a válaszokat.

2019. okt. 26. 01:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Küldenek képet, de nem akarom hogy visszaeljenek vele, fent lenne a napiszaron (ha van még olyan) fix.
2019. okt. 26. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!