Baj, ha egész estére rajtahagyom a hajamon a pakolást?
szerintem inkább fólia, mert a törcsi lejöhet, ha forgolódsz. nem hiszem, h bajod lesz tőle, csak másnap győzd kimosni :D
L/17
Én is szoktam ricinust a fejemen hagyni éjszakára. A ricinusnak nem elég félóra, mert sokkal nehezebben tud felszívódni, mint a többi pakolás, mivel nagyon-nagyon sűrű.
Én úgy szoktam, mikor fentvan átmelegítem hajszárítóval, majd gyors teszek rá egy zacsit, majd fürdősapit. Azért kell ennyire bebugyolálni, mert a meleg segíti a jobb hatékonyságát. Törölközőt a párnára szoktam tenni, hátha valahol elkezd folyni... pl fültőnél. És igen, így sokkal hatásosabb, amúgyis a ricinusnak legalább 3-4 óra kell, mivel állagától eredően nehezebben tud a fejbőrbe beivódni, így az sem árt ha tovább van rajta. Másnap reggel 2x megmosod samponnal, simán lejön :) Sok sikert!
A ricinust már több, mint fél éve használom :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!