Girlll3 kérdése:
Ti mennyiért, kihez és milyen gyakran jártok kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
Én havonta, két havonta megyek. A kezelés viszont egyre drágább, alapjáraton 15-16 ezer, ha veszek még egy kis kiszerelésű krémet, akkor már 26000 Ft. Tetejébe most még rosszul adott vissza, így 28000 Ft volt. Évekkel ezelőtt szépen lekezelte ennek töredékéért a bőröm. Most már ezt az összeget sokallom, mert ha jól keresnék, nem 200 alatt, akkor azt mondom oké, mert benne megbízom, mivel az előző kozmetikus szó szerint elótvarosította a bőrömet, amit ez a kozmetikus hozott rendbe. De így meg úgy érzem, hogy meglop. Nem akarom elhinni, hogy ennyibe kerül máshol is egy tisztességes kozmetikai kezelés. Nekem meg szükségem van egy jó kozmetikusra, mert sajnos problémás a bőröm.2019. okt. 12. 14:30
11/11 anonim válasza:
Én Pesten és vidéken is csak Ilcsi szalonba jártam (csak azt bírja a bőröm) és mindkét helyen olyan 5-8000-et fizettem. Ebben elektroporézises hatóanyag beviteltől kezdve a feszesítő masszázsig minden benne volt. Meg kell találni ezeket a jó helyeket, nekem évekbe telt pl., most viszont jó áron jó kezelést kapok. Olyan 3 havonta járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!