Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért hámlik az arcom, fülem?

Miért hámlik az arcom, fülem?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta hámlik az arcom, a homlokom brutálisan. Már a fülem is rákezdett. Pedig mindig bőr radírozok, tonik stb. Mi a franctól van? Nagyon idegesít már!
2008. nov. 16. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

belső hidratálás ? :O lehet, hogy nem iszol elegendő vizet.

esetleg valamilyen vitaminhiány (talán A-vit., de nembiztos)

v próbálkozhatnál hidratálókrémekkel, és minél kevesebb olyan kozmetikumot használj, ami szárítja a bőrödet (pl. tonik, v szappanok)

2008. nov. 16. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:
hát keveset iszok..vitaminhiányom is van, szappannal nem mosok arcot mert mégjobban hámlik..most mindennap radírozom hogy lejöjjön ami elkezd hámlani, de nem tudom mivel kenjem vagy mi!
2008. nov. 16. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

tudom, hogy mondani könnyű, de próbálj meg többet inni. fokozatosan szoktasd rá magad.

a vitaminokat meg pótold zöldségekkel, gyümölcsökkel (esetleg étrendkiegészítő, vitaminpótló tablettákkal)

az eredményre egy kicsit várni kell, de kitartás ! ha ez sem működik, akkor nem tudom. :$

a hidratálók viszonylag gyors segítséget nyújtanak, de erre neked kell rájönni, hogy melyik a legjobb a bőrödnek.

2008. nov. 16. 21:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Vitaminpótló tablettát már szedek két hónapja. Milyen hidratálók? Mármint nevek pl?:$ köszi amúgy..:)
2008. nov. 16. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:

pl van az alverde (ez a dm márkája): egy egy natúr kozmetikum, mentes a káros anyagoktól, ezért sokkal lassabban szívódik fel, mint az átlag krémek és utána a nap folyamán is egy picit zsírosabb a bőr (azonban lehet, hogy neked ez lenne a megfelelő) jellegzetes illata van, amit egész nap lehet érezni (nem feltétlenül kellemes mindenkinek :$ )

használtam még a l'oréal happyderm-jét. gyorsabban szívódik fel, kevésbé lesz zsíros hatású a bőr, kellemes barack illata van, amit szintén egész nap lehet érezni.

én az alverdét azért részesítem előnyben, mert természetes.

2008. nov. 16. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
hm, köszi:) Inkább a barackosat próbálom ki először..:D
2008. nov. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!