Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pasik! Melyik a vonzóbb a...

Pasik! Melyik a vonzóbb a rövid vagy a hosszú haj?

Figyelt kérdés

Rövid alatt váll vagy lapockáig érőt értek, hosszú alatt pedig csipő vagy popsiig akár alatta kicsivel.

Melyik vonzóbb, csábítóbb nektek?:)

2019. okt. 11. 17:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó te valamit nagyon félreértettél. Nem arról beszélt, hogy növesztenék, de nem nő tovább egy hosszon, hanem, hogy lusta, igénytelen, nemtörődöm emberek inkább nem növesztik meg, nehogy foglalkozni kelljen vele.
2019. okt. 11. 19:01
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Jahhh plusz a rövidebb (vállig) érő hajat nehezebb "beállítani" tehát ugyanúgy igényel törődést. Mondjuk nem tudom, hogy ezt miért írtam le így csak a hosszú hajúaknak kellett volna óvakodniuk az olyanoktól mint te. :)
2019. okt. 11. 19:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem a derékig érő jön be a legjobban. De ha lapocka vagy csipő közül kell választani, akkor is inkább a hosszabb.
2019. okt. 11. 20:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de muszáj kötekednem, a vállig és a lapockáig érő haj az NEM rövid, hanem KÖZÉPHOSSZÚ. A rövid ez:

[link]

[link]

Kérdező, miért akarod félrevezetni az embereket?

Legalább a fogalmakkal legyél már tisztában!

Nekem derékig érő hosszú barna hajam van, nagyon szeretem, és soha nem vágatnám le. A pasiknak is tetszik.

2019. okt. 11. 20:25
 15/20 A kérdező kommentje:

Rendben köszi a válaszokat. :)

Nekem csípőig ér a hajam és azért tettem ki a kérdést, mert nem rég szakítottunk a barátommal így 3 év után.

Nyilvan nem a hajam miatt.

De tudom, hogy neki mindig a rövid volt a zsánere és sokszor elmondta, hogy jó lenne, ha levágatnám rövidre, neki ez a vállig, lapockáig érőt jelentett.:)

Nekem a félhosszú a derékig érő haj, de szerintem ez nem akkora nagy bűn, hogy én máshogy látom. Nem szeretnék senkit se félrevezetni a hajhossz elnevezéssel kapcsolatban.

Na de a lényeg, hogy én sose vágattam végül le akkorára és nem is akarom, mert én nagyon szeretem a hosszú hajamat és bízok benne, hogy találok majd egy olyan pasit, akinek ez plusz pont, nem minusz pont :) ennyi, erre irányult volna a kérdésem. Bocsi, ha valakit felzaklattam a kérdésemmel.

2019. okt. 11. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Csak is a hosszú. Minimum derékig érő legyen, ha ennél hosszabb az plusz pont.
2019. okt. 12. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
61%

Formás alak, szép arc, rövid haj, ez a kombináció nálam tuti befutó.

[link]

[link]

[link]

2019. okt. 13. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:
30%
A vállig, lapockáig érő nekem nem jön be annyira, akkor már a nagyon hosszú sokkal szebb. Viszont a tényleg rövid, azaz pixie vagy tüsi női haj számomra ellenállhatatlan, azt imádom a legjobban.
2019. okt. 13. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
59%
Nálam plusz pont mindenképp!Nekem nincs olyan,hogy túl hosszú...minél hosszabb,annál jobban tetszik!
2020. jan. 7. 17:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, sokan mennyire túlértékeltnek gondolják a hosszúhajat. Mintha bármi nagy cuccot kellene tenni hozzá. Én például merő igénytelenség nem csináltam semmit vele és hihetetlen magától nő, ebbe mi az igényesség? Havi egy balzsam és gyógynövényes sampon, fényes és nem töredezett. Ha viszont rövid lenne, akkor 4-8 hetente fodrászhoz kellene menni és ha olyan a fazon akkor beállítani vagy újra nyírni. Rövid - Hosszú igényteleség 0-1.
2021. jan. 24. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!