Milyen volt a legelső borotválkozásotok? És mikor volt? Milyen tippeket ajánlotok? Voltak balesteitek? Mármint vágtátok el magatokat?
Nem kell túlparázni: a lényeg hogy zuhany után csináld amikor már megpuhult egy kicsit a gőztől a szőrzeted, kend be borotvahabbal és használj friss borotvát (fateromat még sose láttam borotvát kidobni, eldobhatókat is hónapokig használ)
Oldalirányba ne húzd, és akkor nem fogod elvágni magad, anyajegyekre vigyázz
Talán 12 voltam, mikor elkezdtem a bajszom borotválni. 13 évesen az állam. Aztán ilyen 15 körül kezdtem el oldalt is. Most 16 évesen mindenhol, de a nyakamon elég pihés még.
Eleinte szappannal csináltam, most borotvahabbal. Talán egyszer vágtam el a szám, mert lentrol felfele húztam, illetve ha egy pattanást nem veszek észre, akkor szoktam még elvágni magam.
Én először borotválkozom, eléggé elrontottam az egészet
Hát tudatlan voltam es kis olcsó egy pengéjűt használtam, es két helyen elvagtam magam
Igazából nem vészes, de közel jövőben milyen borotvát ajánlotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!