Hámlasztót hol lehet kapni?
Milyen hámlasztót szeretnél? Skinsmart.hu-n olvasd el a hámlasztós leírásokat szerintem baromi jól le van írva minden.
Én most a geek&gorgeous cheer up hámlasztót használom, nagyon szertem. Ezt is a skinsmartról rendeltem.
Ja és ne felejts el fényvédőt használni mellé!!
Én is a Skinsmartot ajánlom. Most akarok áttérni a fent említett Cheer Up-ra, egyelőre még a The Ordinary szalicilsavas és glikolsavas hámlasztóját használom. A pattanásaim elmulasztásában nagyon sokat segítettek, de kíváncsi lettem a G&G hámlasztóira, mert jókat írnak róluk.
A cikkeiket is mindenképpen érdemes elolvasni a témában. Azokból nagyjából ki tudod találni, hogy a te bőrödnek melyik lesz a megfelelő. Nem mindenkinek ugyanarra van szüksége.
Fényvédőből talán koreaiakat érdemes próbálgatni, mert a Paula's Choice ára elég húzós, de valami kell hámlasztás mellé télen is.
Véleményeknek a Krémmánián szoktam utánaolvasni, és ott is sok hasznos írás van a bőrápolásról, hámlasztásról, fényvédőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!