Az baj hogy én nem ápolom a bőröm?
Tehát én alapozót nem használok már vagy fél éve. Nyáron azért nem mert meleg van aztán most itt az ősz de leszoktam róla. A bőrömre nem használok semmi krémet, nagyon ritkán niveat. Reggel megmosom és ennyi. Nem merek használni ilyen-olyan szérumot, krémet, arcpakolást mert nem tudom mi van benne. Hiába mondják nekem hogy nincs benne semmi rossz, engem nem érdekel még az összetevők listája sem mivel akármit rá lehet írni. Ennek ellenére szép a bőröm. Nektek mi a véleményetek? Szerintetek van olyan termék amivel nem lehet ártani? Nem hiszem el, hogy egy termék jót tesz.
19/N

Szia. Én sem használtam soha életemben arckrémet. Arcradírt szoktam maszkként féltenni hetente. Egy évben egyszer kozmetikushoz megyek tisztitasra. Pattanástalan az arcom, szép a bőröm. :) hidratálóval nem árthatsz az arcodnak, de szerintem 19 évesen még nem vagy rászorulva.
22/L

19-22 évesen még jó hogy szép a bőrötök.
A bőrünk minden ráhatàst megjegyez amúgy.
Pl:leéges,szolàrium,nemtörődés
Kb 40 évesen fog latszódni a törődés/nemtörődés nyoma.
Ekkora már bőven beindulnak az öregedési folyamatok ès egyre több szabadgyök keletkezik a bőrben.
Nem baj ha nem hasznàlsz minden féle cuccot a bőröd. Nem kell semmi szérum ilyen fiatal bőrre. Amit viszont ajànlok az a fényvédős hidratàló krém. Meg tudod előzni a mindenféle napkarosodás miatt letre jövő ràncot,màj foltot, időskori szeplőt.

Rá van mindenre írva, hogy mi van benne, és utána lehet nézni, az micsoda, és el tudod dönteni, kell-e, vagy nem.
Bajnak nem baj, de a bőröd a legnagyobb szerved, szerintem illik rá vigyázni nem-esztétikai okok miatt is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!