Nemi területek szőrtelenítése kipattogás nélkü lehetséges?
Figyelt kérdés
Most vagyok túl sajnos egy hosszú párkapcsolaton, az eddig barátnőm szerette ha egy kicsit borostás oda lent. Ezért csak hajnyíróval 0-fokozattal szoktam leszedni. A mostani barátnőm viszon teljesen csupaszon kedveli. A borotválástol viszon eléggé kipattohok ott lent, bepirosodik. Van valami más bevált megoldás, tippek, tanácsok hogyan tudnám ezt elkerülni?#Szőrteleníttés
2019. okt. 4. 15:22
2/6 A kérdező kommentje:
Attól tartok egy kicsit, nem tudom, hogy mennyire fáj ott gyantázni.
2019. okt. 4. 15:40
3/6 anonim válasza:
Nem akarok kamuzni, bizony fáj. De mivel mi nők is meg szoktuk ezt tenni nektek, szerintem te sem halnál bele, ha már egyszer a barátnőd erre vágyik. talán ő is gyantáztat a te kedvedért, nem?
4/6 anonim válasza:
15 éves csitrik is kibírják a gyantát. Nehogy már te ne. Légy férfi!
5/6 anonim válasza:
Na nálam pont az nem férfi aki nekiáll gyantáztatni bárhol is...
Nő létemre még a gondolata is fáj, pedig baromi nagy a fájdalom küszöböm. Ha szeret a barátnőd, megfogja érteni hogy neked kipattog és ezért hanyagolnád a borotvát. Gondolom 1-2 nap és ugyis borostás lesz, tök felesleges dolog mindig nyúzni a bőröd. Ha azt a pici borostát nem tudja elviselni amit a hajnyíró hagy, akkor komoly gondok vannak...
6/6 anonim válasza:
hagyd el a barátnőd.. fogadjon el olyannak amilyen vagy. Ha kicsi a szerszám akkor azért, ha nagy akkor azért, ha kicsi a szőr azért és ha dzsumbuj van lent azért
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!