Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nemi területek szőrtelenítése...

Nemi területek szőrtelenítése kipattogás nélkü lehetséges?

Figyelt kérdés
Most vagyok túl sajnos egy hosszú párkapcsolaton, az eddig barátnőm szerette ha egy kicsit borostás oda lent. Ezért csak hajnyíróval 0-fokozattal szoktam leszedni. A mostani barátnőm viszon teljesen csupaszon kedveli. A borotválástol viszon eléggé kipattohok ott lent, bepirosodik. Van valami más bevált megoldás, tippek, tanácsok hogyan tudnám ezt elkerülni?

#Szőrteleníttés
2019. okt. 4. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyanta?
2019. okt. 4. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Attól tartok egy kicsit, nem tudom, hogy mennyire fáj ott gyantázni.
2019. okt. 4. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok kamuzni, bizony fáj. De mivel mi nők is meg szoktuk ezt tenni nektek, szerintem te sem halnál bele, ha már egyszer a barátnőd erre vágyik. talán ő is gyantáztat a te kedvedért, nem?
2019. okt. 4. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
15 éves csitrik is kibírják a gyantát. Nehogy már te ne. Légy férfi!
2019. okt. 5. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Na nálam pont az nem férfi aki nekiáll gyantáztatni bárhol is...

Nő létemre még a gondolata is fáj, pedig baromi nagy a fájdalom küszöböm. Ha szeret a barátnőd, megfogja érteni hogy neked kipattog és ezért hanyagolnád a borotvát. Gondolom 1-2 nap és ugyis borostás lesz, tök felesleges dolog mindig nyúzni a bőröd. Ha azt a pici borostát nem tudja elviselni amit a hajnyíró hagy, akkor komoly gondok vannak...

2019. okt. 5. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
32%
hagyd el a barátnőd.. fogadjon el olyannak amilyen vagy. Ha kicsi a szerszám akkor azért, ha nagy akkor azért, ha kicsi a szőr azért és ha dzsumbuj van lent azért
2019. okt. 15. 18:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!