Hány éves kortól engednétek gyereknek alumínium mentes izzadsággatlót és milyen kivitelezésűt?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 22:02
1/7 anonim válasza:
Én akkor amikor elkezd serdűlni.
Ugyanis kettő fajta verejték mirigyünk van, a kis és nagy verejték mirigy.
A nagy verejték mirigy pubertàskortól kezd aktív lenni. Ez a verejték mirigy aminek kellemetlen szagú a vàladéka.
Én kiskoromban a fújós dezodort kezdtem hasznàlni, majd a stifteset. A stiftes szerintem hatékonyabb.
2/7 A kérdező kommentje:
Hasznos válasz volt, köszönöm! Sajnos nekem a 8 éves lányom izzad elég büdin. (fizikai aktivitástól és izgulástól egyaránt)
2019. okt. 3. 07:39
3/7 anonim válasza:
Akkortól, mikor a szaga megkívánja. Bár sajnos az alumínium mentes dezodorok nem sokat érnek tapasztalataim szerint
4/7 anonim válasza:
Ez nem kortól függ és nem engedem vagy nem engedem! Egyértelműen, amikor kell, amikor izzad és kellemetlen a szaga! Ha 8évesen, akkor akkor. Ha a társai is megérzik a szagát, akkor csúfolhatják.
Az alumínium mentes sajnos nem sokat ér. Én is nagyon próbàltam áttérni rá, próbáltam több fajtát is, de sajnos egyik sem véd megfelelően a kellemetlen szagok ellen. (Ha valakinek van ami bevált, szívesen fogadom az ötleteket)
5/7 anonim válasza:
Én 10 éves korom óta alumínium mentes stiftet használok, és nagyon jól beválik, egyáltalán nincs kellemetlen szag.
6/7 anonim válasza:
Igen, szerintrm is, amikortól te erzed a szagát, vegyel neki. A gyerekek ha csúfolják, az nagyon kellemetlen lenne. Én a fiamnál ovisként, alsósként először az illatos babahintőport használtam. Ő nagyon izzadós. Aztán amikor már az nem használt,akkor vettem neki golyós dezodort. Fontos egy gyereknek is, hogy komfortosan érezhesse magát, es ez erős testszaggal nem kivitelezhető. Tenni kell ellene.
7/7 anonim válasza:
3. általános. Nekem ne legyen büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!