Várjam meg a bőrgyógyászt vagy vegyek krémet a kozmetikustól?
Ugyanez a problémám. Toniknál arra figyelj, hogy NE legyen benne alkohol, nézd meg az összetevőit. Inkább bha-s arclemosót ajánlanék, az kitisztítja a pórusokat.
Az almás-citromos habkrémet meg hagyd, attól nem lesz matt az arcod, nem érdemes rá ennyit költeni. Én csipkebogyóst használok, de csak estére és néha, mert nehéz, “átizzadom”. Hiába mondják, ezek a habkrémek a mi bőrünkre nem jók nappalra, ja és tele vannak alkohollal.
Az olajosodást a túlzott faggyúműködés okozza, ezen semmilyen krém, tonik nem segít, mert hormonális probléma! Orvos talán tud vele kezdeni valamit a megfelelő vizsgálatok után.

#2, miért lenne hormonàlis probléma a zsíros bőr????
Ez butaság!!! :)
Lehet kivàltó ok egy hormonàlis problèma, de nem minden esetben.
Sok kiváltó oka lehet.
Nem csak tiniknek van zsíros bőrük. Felnőtteknek is lehet. Ez nem olyan dolog amit változtatni lehet. Genetika.
Kérdező, szerintem ne vegyél tonikot. Tök felesleges. Nem ez a funkciója.
De ezt tudnia kéne a kozmetikusodnak.
Tonik funkciója a bőr ph vissza állítása.
En Ilcsi krémet se vennék. Egyszer volt rajtam Ilcsi, attól is rák vörös lettem. Allergiás reakciót vàltott ki. Pedig nincs érzékeny bőröm, és soha semmi nem okozott ilyen reakciót. Sőt az Ilcsi vezetője is elmondta a manufaktúra làtogatásunk soràn, hogy sajnos egyre több embernél vàllt ki allergiàs reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!