Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miert pattogok ki barmilyen...

Miert pattogok ki barmilyen drogerias termektol?

Figyelt kérdés
Akar arcradir mindegy mi, kipattogok! Mar nem gyozom az arcom rendbe hozni:( most is vettem neutrogena arcradirt es clearasil porus osszehozu tonikot es csupa kiutes lett a nyakam tole... Elegem van mar... Pedig fontos lenne egy tonik de nem talalok jot..
2019. szept. 28. 09:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Amire nem pattogtam ki az addig csak a Garnier... Csak az a baj nincs forgalomban a porusosszehuzo termeke.
2019. szept. 28. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
15%

Mert allergiás vagy rájuk. Van benne valami mesterséges összetevő, amit nem bír a bőröd.

Na, ezért szoktam tanácsolni, hogy semmilyen fölösleges kemikáliát ne használjunk. Az ember szervezete így is tele van méreganyagokkal, az ilyenek használatával meg még tetőzzük a bajt.

2019. szept. 28. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a benne lévő illat vagy színező anyagokra vagy érzékeny. Rajtam is sokmindentől piros foltok lesznek. Nekem a Bioderma és Clinique termékek váltak be.
2019. szept. 28. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen , valószínű valamilyen összetevőre egész egyszerűen allergiás vagy. Nem ártana egy bőrgyógyászaton , allergia tesztet csináltatni. Elmondod a panaszod , és ott segítenek neked .
2019. szept. 28. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

Én ezért váltottam szappanra.

Azóta tiszta a bőröm, nem hámlik, húzódik. És egy szappannal, egy lépésben megvan a tisztítás tonizálás etc.

Kiürült a piperepolc, olcsóbb, és tényleg nincs bajom a bőrömmel, mint elötte.

2019. szept. 28. 11:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zoldike!
2019. szept. 28. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!