Az baj ha alvásnál mindig felkötöm copfba vagy kontyba a hajamat?
Figyelt kérdés
2019. szept. 27. 23:30
1/7 anonim válasza:
Én is igy alszom. Másnap reggelre kezelhetetlenné válik a copfban alvástól a hajam, ugyhogy nekem biztos nemn tesz jót. Szerintem töri is a hajat. Főleg a szoros gumi
2/7 anonim válasza:
Nem, biztos (szó szerint) húzós számodra kiengedett hajjal aludni. Bár én személy szerint a befonott hajra esküszöm, sokkal kényelmesebb, mivel akadálymentesen fordulhat a fejed akármerre alvás közben és nem kell a hulló hajszálak miatt aggódni
3/7 anonim válasza:
Én is befonva szeretek aludni.
Felkötni nem szeretem, mert nyomja a fejem és nyoma marad a hajguminak.
Befonva reggelre szép göndör lessz a hajam.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, de én meg így nem tudnék aludni, mert nekem kényelmetlen lenne. 😅 Ha már egy teljes napra összefogom a hajam, legalább este “pihenjen”.
6/7 anonim válasza:
Én azt is hallottam hogy a copfba fogott haj alvásnál , jobban meglazítja a hajszálakat , és hullást is előidéz.
Oldalra fond össze a hajad ,nem fog törni Ne engedd le , szerintem se , mert úgy összeboncolódik , hogy egy élet lesz ki bontani , pláne ha hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!