Intim “végleges” vagy tartós szőrtelenítés? Javaslatok?
Eddig borotvalkoztam mindenhol, utóbbi időben elmentem gyantaztatni. De sajnos az is nagyon zavar hogy két gyanta között meg kell várni, míg megnő a szőr (sajnos ki nem állhatom). Így gondolkozok hogy egy “végleges” vagy tartós szőrtelenítésen.
Ezek kb meddig tartanak? Azt olvastam a végleges tart kb 4 évig (én már fel évvel is boldog lennék).
Melyiket javasolnátok?
Hallottam lezeresrol, IPLről meg SHRről. Van esetleg más is? Mit kell tudni ezekről?
Köszi :)
Kontra: Azt kell tudni róluk, hogy fájnak. Minden szalonban előadják a marketingdumát, hogy az ő gépük mennyire fájdalommentes, de ez egy nagy humbug. Minél vastagabb/erősebb a szőrszál, annál kellemetlenebb érzés, ahogy a sugár kiégeti a helyéből, márpedig intim területen a legtöbb embernek nem csak pihéi vannak. Ja, és állítólag az SHR a legkevésbé hatékony ezek közül.
Pro: Én lézeres kezeléssorozat közben vagyok éppen, és már az első alkalom után is hetekig tök vállalható volt a helyzet, ez utána még javult. Tehát érdemes kibírni. Ha meg 4-5 év után akár évente is kell 1-1 fenntartó kezelés (ami azért túlzás, annyiszor nincs rá szükség), akkor is megéri, hogy a köztes időben szőrtelen az ember. :) Mert ugye végleges szőrtelenítés a tudomány mai állása szerint nincs, csak tartós.
Pedig a gyanta a legjobb szerintem. Menj mindig menzesz után így az utolsó "szőrös" hét a menzeszre fog esni, amikor normál esetben nincs se szex, se uszoda.
Barátnőm járt IPL-re, 6 alkalom, 80 ezer, első évben tükörsima volt, de utána néha-néha már borotválta, mert kezdett visszanőni.
Most 2,5 év után ő is jön velem gyantáztatni. Annyira nem szőrös, mint előtte, de észre lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!