Szökitettem a hajam már vagy 6 honapja, letört a derekig ero fekete hajam es most vall feletti hajam van . Semmi sem segit . Nagyon zsuvis állaga van. Valaki segitene?
Te tudod mit csinálsz , de én mikor látok egy ilyen szétégetett szőkített hajat , (mert kép nélkül is képzeljük milyen , én nem egyet láttam már ) a szó szoros értelmében hányingert kapok . Van egy nő a buszomon neki olyan szinten undorító égetett szőke haja van ... Se fénye , se semmi . Fakó , élettelen , száraz , és undorító. Teszem hozzá , hogy nagyon szépnek gondolja magát de 2 hét után már tiszta sárga a feje , ha nem hamvasítózott. És szálkás az egész hajhosszának a fele mint a bodri szőre . És hátul ott vohognak rajta , hogy hogy tud valaki ilyen fejjel járkálni nap mint nap. Még ha felkötné a haját az is jobb lenne.....
Szóval igen , te tudod mit csinálsz, de ha visszaváltanál az eredetire , vagy sötétbarnára akkor máshogy néznél ki , haj lenne a fejeden , nem nyúlós zsuvis valami.
A drága pakolás sem a hajnövesztő sem fog segíteni , csak az olló és a hajszínváltás . Szerintem nem hiába tanácsolja ezt mindenki .....
Kend csak rá a következő adag szőke festéket nyugodtam. Akkor majd legalább levágni sem kell, mert tőből le fog esni az egész.
Mit nem értesz azon, hogy a hajad szétégett, és nincs olyan kence, ami meggyógyítja, mert a haj eleve halott és nem tud gyógyulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!