Miért nem tudom kiszedni a szemöldököm?
Sziasztok!
A problémám az, hogy nem tudom kiszedni a szemöldököm. Annyira erős, hogy nem jön ki. Sosem borotváltam, nem ettől lett erős, hanem szedtem hajhullásra egy gyógyszert, azóta ilyen. Nem jön ki, akárhogy húzom. Gyantával sem sikerült még a kozmetikusnak sem.
Nem lehet valahogy gyengíteni?
Nem láttam még ilyet.
Szemöldök csipesszel próbáld meg, egyszerre egy szálat húzz ki. Kizárt dolog, hogy a kezed által kifejtett erőnél nagyobb erő tartsa a szőrt.
Én sem láttam még ilyet. A férjemnek szoktam egy két kóbor szálat kihúzni, neki is erős, vastag, és nemcsak kis pihe. Szemöldökcsipesszel kijön. Nyilván jobban figyelek, hogy a tövét fogjam be, erősen és hirtelen húzzam ki. Magamnak egyszerűbb.
Igaz, csak Budapesten láttam, de vannak már szemöldökre szakosodott szalonok.
Esetleg próbáld meg hajbalzsammal "megmosni" előtt, attól a haj is puha lesz.
Ilyennel én se talàlkoztam még kozmetikusként.
Olyan nincs hogy a szőr semmilyen erőkifejtés nem szedi ki.
Màshol is ilyen a szőröd? Vagy csak a fejeden?
Ha vitamit szedtél, akkor az nem csak a hajat erősítette,hanem az összes szőrzetet rajtad. Nincs helyi növesztő gyógyszer.
Keress fel egy màsik kozmetikust is, vagy bőrgyógyászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!