Mit csináljak, ha vékonyszálú, de dús hajam van?
Akkor nem igazán lehet dús hajad,ha 1x fodrász által átritkítva már ritkás.
Nézd, nekem vékony szálú,dús hajam van. És a fodrász annyit ritkít belőle, amennyit tud.(értelemszerűen nem szedi túl) Ennek ellenére is marad a fejemen annyi,hogy nem (tűnik) ritkás(nak). Sőt!
Nekem ritkítás után kezelhetőbb,lazább. De ahogy visszadúsul(elérnek egy bizonyos hosszt a levágott hajszálak) onnantól kezdve gyorsabban zsírosodik,lelapul, kezelhetetlen. Fésű akad benne,szaggatja.
Ha nem tetszik a válaszom, kérdezd meg a fodrászt legközelebb, hogy neki mi a véleménye és mit ajánl.
Nekem a ritkítás nagyon lapította. Ténylegesen kevésnek tűnt a hajam. Én vettem kíváncsiságból egy trimmert, amit havonta egyszer áthúzok a hajamon, levagdossa a kiálló hajvégeket. Így puha, selymes lesz, nagyon megérte szerintem. Emellett egyenesre szoktam szárítani, vagy max néha vasalom.
Nyár közepére kezdett nagyon tönkremenni a hajam, mintha szétszáradt volna az egész szalmakazal. Ahhoz képest most gyönyörű szerintem. (sampont, balzsamot is váltottam) Még mindig van hova fejlődni, de már sokkal jobb, mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!