Sötét karika a szem alatt. Praktikák?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 11:05
1/7 anonim válasza:
most nem kiröhögni. állítólag az aranyérkenőcs jó rá. vagyis az a táskás szemre inkább azt hiszem. a sötét foltokra alegjobb az alvás hiányának elkerülése, de ha már megtörtént, akkor biztos van rá valami pakolás. uborka vagy krumpli, nemtom. nézd meg neten, ha beírod google-ba hogy szem allatti sötét karikák pakolás, tuti találsz.
2/7 anonim válasza:
Nekem mindig olyan a szemem mint ha behúztak volna, pedig rendesen kajálok, nem cigizek, kávézok, szoktam napon lenni, van, hogy 10 órát alszom azt ugyan olyan.
4/7 anonim válasza:
korrektor, alapozó.alapozó.alapozó. és a karikáknak vége xD
5/7 anonim válasza:
de ez a korrektor féle az eltünteti rendesen?
6/7 anonim válasza:
Nekem semmi sem segített soha! :D
Utálom őket..
Tavaly megvolt a 10óra alvás, nem segített, korrektor, alapozó nem tünteti el.. :D
Ez van.. :D
7/7 anonim válasza:
Vagy örökletes, vagy betegség van a háttérben. Menj el, csináltass labort. Állítólag vese problémára is utalhat. Igyál naponta min. két liter vizet, +1 bögre zöld teát. Ez méregtelenít is.
A másik: alapozó, korrektor, púder. Sajna nekem is ilyen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!