Az IPL tényleg nem fáj?

Dehogynem, attól függ hogy mennyire érzékeny területen használod. Ha nem érzékeny annyira bőrterület, akkor meleg érzés, ha érzékeny, akkor egy csípő, "égető" érzést lehet érezni. Amúgy elég hatékony, legalábbis nekem nagyon bevált, mióta megvan, ~6 éve, kezdetben rendeltetésszerűen, azaz 2 hetente használtam olyan 2 hónapig, azóta meg így ímmel ámmal veszem el, DE a lábszáramon még mindig nagyon látványosan megvan a hatása, a combomon és a hónaljamon kell most megint rendeltetésszerűen használnom majd.
Amúgy nekem megéri, 2 hetente 1x "szenvedni" kicsit pár hónapig, aztán selymes, bársonyos bőr hosszabb ideig.

Philips lumea, a típusát sajnos nem tudom megmondani, a doboza nincs itt.
Alapvetően szeretem a gépet, nekem be is vált. Inkább ezzel szenvedek 2 hetente (már amikor tényleg kell használni ennyit), mint az epilátorral vagy gyantával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!