Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az IPL tényleg nem fáj?

Az IPL tényleg nem fáj?

Figyelt kérdés
Lézeres kezelésen jártam már, arra is azt mondták, hogy fájdalommentes, hát az egy óriási humbug. Az IPL ilyen szempontból ugyanolyan? Ott is csak marketingduma, hogy nem fáj?
2019. szept. 20. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, attól függ hogy mennyire érzékeny területen használod. Ha nem érzékeny annyira bőrterület, akkor meleg érzés, ha érzékeny, akkor egy csípő, "égető" érzést lehet érezni. Amúgy elég hatékony, legalábbis nekem nagyon bevált, mióta megvan, ~6 éve, kezdetben rendeltetésszerűen, azaz 2 hetente használtam olyan 2 hónapig, azóta meg így ímmel ámmal veszem el, DE a lábszáramon még mindig nagyon látványosan megvan a hatása, a combomon és a hónaljamon kell most megint rendeltetésszerűen használnom majd.

Amúgy nekem megéri, 2 hetente 1x "szenvedni" kicsit pár hónapig, aztán selymes, bársonyos bőr hosszabb ideig.

2019. szept. 21. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Milyen géped van?
2019. szept. 21. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Philips lumea, a típusát sajnos nem tudom megmondani, a doboza nincs itt.

Alapvetően szeretem a gépet, nekem be is vált. Inkább ezzel szenvedek 2 hetente (már amikor tényleg kell használni ennyit), mint az epilátorral vagy gyantával.

2019. szept. 23. 09:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!