Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés itthon megint?

Hajfestés itthon megint?

Figyelt kérdés

Az eredeti hajam sötétbarna....Le volt szivatva és világos szökére festve.Ennek már 3 éve és idöközben rátértem a sötét/középszökére.

Eddig mindig fodrász festette de most nem volt idöm hozzá menni.És most picit világosabb szökét akartam és vettem egy garnier szöke árnyalatú festéket és tovább hagytam rajta, mint kellett volna így sötét lett a hajam.Szinte barna.Kimostam a hajam ecettel így világosabb lett.Ha most megint vennék egy szöke festéket., akkor a várt eredményt kapnám?Már a szökített rész nagyjából lenött csak a végén van egy kis rész belölle, ahol világosabb is, mint a fenti rész.

Vagy menjek fodrászhoz?

2019. szept. 20. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Hát ha mindenképp tönkre akarod tenni a hajad, akkor fesd be nyugodtan akár holnap.

Nem véletlen ajánlás, hogy 5 hetente fesse a haját, aki festi.

2019. szept. 20. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy ez 2 hete volt. És 2- 3 hét múlva tervezem az újra festést.
2019. szept. 20. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem. Azért lett sötétebb a hajad, mert tovább hagytad rajta. Ez nem így működik.

Ha letelik a hatóidő, az csak azt jelenti, hogy befejeződik a kémiai folyamat.

Hiszen ha az időn múlna a színmélység, akkor nem lenne ennyiféle színárnyalat. Lenne 1-2, aztán azon múlna a szín, meddig ülsz a festékkel a fejeden.

Azért lett söt~t a hajad, mert ezek a drogériás festékek megbízhatatlanok. Nem tudni, mi van benne, az hogyan reagál a korábban használt festékkel, nincs meg a szakmai tudásod, hogy mit hogyan kell keverni, mit mivel lehet keverni, minek mi lesz a végeredménye.

Menj el fodrászhoz. Ez a nincs időm egy nagy kamu. Egy hajfestés max másfél óra. Otthon magadnak sem kevesebb, sőt...

Úgyhogy menj el szakemberhez.

2019. szept. 21. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
*nem azért
2019. szept. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!