Hajfestés segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Fodrász befestette a hajam, de sajnos utólag jöttem rá, hogy rossz fodrászt választottam, ugyanis foltos lett a hajam. Az lenne a kérdésem, hogy ha itthon befestem magamnak más színűre, akkor is látszani fog, hogy az ott foltos, vagy lehet egyenletes színű? Segítsetek, hogy lehetne egy színű az egész? Újra fodrászhoz menni sajnos nincs pénzem, ezért csak itthon tudnám megcsinálni.2019. szept. 20. 12:06
1/5 anonim 

válasza:

Milyen a saját hajszíned? Milyen színnel festette be a fodrász? Csak festette? Vagy előtte világosítani kellett? Te most milyen színt szeretnél ráfesteni? Ugyanolyat vagy valami harmadikat?
2/5 A kérdező kommentje:
Barnából lett világos barna, most egy 3. árnyalat barna lenne.
2019. szept. 20. 12:52
3/5 anonim 

válasza:

Most csak sötétebbet fogsz tudni ráfesteni. Festett hajat nem lehet festékkel világosítani. Garancia nincs, hogy ugyanúgy befogja. A legjobb az lenne, ha ugyanolyan színnel festenéd be. Egyébként nagyon foltos? Feltűnő vagy csak te látod?
4/5 A kérdező kommentje:
A 3. árnyalat kicsit sötétebb, de annyira nem feltűnő. Elég feltűnően foltos.
2019. szept. 20. 13:09
5/5 anonim 

válasza:

Csak egy jóval sötétebb szín fogja be foltmenteden hozzáértés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!