Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális ha ezért öngyilkosság...

Normális ha ezért öngyilkosság jár az eszemben?

Figyelt kérdés
Nincs már víz az arcomban, csont és fel milliméter ráncos ragyas bőr van, az én arcomnal ez katasztrófa. Mintha megnyuztak volna az elmúlt években, mintha nem aludtam volna, nem ittam volna 1 éve. Mindig kérdezik, hogy fáradt vagyok-e. Soha nem lesz senkim, szégyenlem a kinezetem, ugye smink se megoldás, mert nem vagyok nő... hiába kensz rá akármit nem számít. Nem baba bőrt akarok, csak normálisan, átlagosan kinezni, fiatalon... bőrgyogyaszok sem segítenek semmit... ja és pénzem sincs drága eljárásokra. Acne conglobata vagy mi a neve a betegségnek.
2019. szept. 18. 05:58
1 2 3
 21/24 qborka ***** válasza:

Kozmetikumokért pedig keresd fel a skinmsart.hut, tanácsadásért.

A mikrodermabrázó jó ötlet szerintem, de csak akkor, amikor már nem jönnek ki újabb ragyák.

2019. szept. 20. 14:03
 22/24 anonim ***** válasza:
Teafaolajat száraz bőrre eszedbe se jusson! Hiszen az szárít!
2019. szept. 20. 21:57
 23/24 anonim ***** válasza:

Elarulok egy titkot: Mindegy milyen arcod van, ha sokat mosolyogsz, eletvidam vagy, batran mersz beszelgetni, kozeledni emberek fele, de ugyanakkor nem vagy ramenos, a kisugarzasodbol az tunik ki, hogy onallo talpraesett, intelligens, a kornyezetere erzekeny fiu/ferfi vagy nem pedig egy no istapolasara varo beteg.Es ugyanakkor nem vagy bekepzelt.

Sose gubozz be, nem az arcod miatt nem fognak a nok kozeledni vagy te hozzajuk, hanem a gondolataid miatt ami a kisugarzasodon meglatszik!!! Legy nyitott mindig mindenre, de ugyanakkor tudd, hogy elutasithatnak mint mindenki mast, nagy csalodas nem fog erni. Ertekes vagy igy is!!

28N

2019. okt. 28. 02:17
 24/24 anonim ***** válasza:
Egyebkent lehet, hogy egy tapasztalt dietetikust erdemes lenne felkeresni... Elozo voltam.
2019. okt. 28. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!