Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális ha ezért öngyilkosság...

Normális ha ezért öngyilkosság jár az eszemben?

Figyelt kérdés
Nincs már víz az arcomban, csont és fel milliméter ráncos ragyas bőr van, az én arcomnal ez katasztrófa. Mintha megnyuztak volna az elmúlt években, mintha nem aludtam volna, nem ittam volna 1 éve. Mindig kérdezik, hogy fáradt vagyok-e. Soha nem lesz senkim, szégyenlem a kinezetem, ugye smink se megoldás, mert nem vagyok nő... hiába kensz rá akármit nem számít. Nem baba bőrt akarok, csak normálisan, átlagosan kinezni, fiatalon... bőrgyogyaszok sem segítenek semmit... ja és pénzem sincs drága eljárásokra. Acne conglobata vagy mi a neve a betegségnek.
2019. szept. 18. 05:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kozmetikushoz meg nem tudsz menni, mert ha valóban acne conglobàtàd van, akkor azt ő NEM kezelheti!!
2019. szept. 18. 10:22
 12/24 A kérdező kommentje:

"Ha eddig nem segített egy bőrgyógyász se, akkor mennyj tovább! Ne add fel soha!"

Egyről sincs jó tapasztalatom és se időm se pénzem nincs már rá... a fogban viszont van valami, arra gondoltam már.

2019. szept. 18. 10:36
 13/24 qborka ***** válasza:

Inkább gondolj pozitív dolgoka, hogy jobb kisugárzásod legyen, az megnyerő.

Próbál tejtermék és gluténmentes diétát, legalább fél évig, hátha.

Én csak a tejtermékeket kerülöm, kb 4 hónapja és jobb a bőrömnek.

Nem a kinézeted fog gátolni egy kapcsolat létrejöttében.

2019. szept. 18. 11:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még az jutott eszembe, bár nem tudom milyen a testalkatod, de lehet hogy egy kis hízás segítene az arcod teltségének visszanyerésében. Emellett sok víz, kevés cukor, derítsd ki hogy van-e ételallergiád, a góckutatást mindenképp csináltasd meg (vagy legalábbis fogorvos! nem is gondolnánk mennyi mindent tud okozni egy rossz fog...). És tényleg ne add fel, megértem hogy nehéz így, de ennél csak jobb lehet! Én szurkolok neked.

Esetleg ha leírod milyen termékeket használsz, meg hogy mennyi pénzt szánsz arcápolási termékekre, talán tudok javasolni is pár dolgot.

2019. szept. 18. 19:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok: illetve van még egy kérdésem: szedtél valami gyógyszert már rá?
2019. szept. 18. 19:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Hízás nem segít, nem arról van szó, olyan mintha nagyon mélyen lelenne radirozva a bőröm.
2019. szept. 18. 19:48
 17/24 anonim ***** válasza:
De még midíg nem írod le, hogy miket hasznalsz jelenleg. Így nem tudunk segíteni sem.
2019. szept. 18. 20:00
 18/24 A kérdező kommentje:

Már semmit, mert a legtöbb minden csak zsirosit, jobban tönkre vágja a bőröm, meg mondom nincs erre cash, hogy kiserletezgessek évekig, a bőrgyógyászok meg ahány fajta annyi mindent mondanak.

Hidro(micro)dermabrazio használ valamit?

2019. szept. 18. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:
57%

Nem normális.

Semmit nem oldasz meg vele, csak elveszel.

Elveszel magadtól minden lehetőséget, hogy változtass.

Elveszel a családodtól egy családtagot, akit szeretnek.

Kezeltetni kell a problémád. Nem fog magától megoldódni, sőt az sem biztos, hogy egyáltalán megoldódik...de biztosan lehet vele kezdeni valamit, hogy jobban érezd magad.

Az sem ártana, ha keresnél egy pszichológust, hogy önelfogadást tanulhass. Nem minden a külső. Te most elsősorban belül vagy alkalmatlan egy kapcsolatra. Hiszen ha magadat sem szereted, nem fogadod el, mások sem tudják ezt tenni.

Azt írod, hogy már nem használsz semmit a bőrödre. Miért? A kevésbé jó is jobb a semminél.

2019. szept. 18. 21:55
 20/24 anonim ***** válasza:
74%

Teafaolaj, vagy geránium szappan?

Illetve étrend változtatás(cukor, fehérliszt, és tejtermékek egy hónapig kerüld legalább, és csak egyessével enged vissza az életedbe, kevés kész-félkész "műkaját" egyél)

Csalántea még ami salaktalanít.

Eret vágni még ráérez

2019. szept. 19. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!