Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen márkájú tusfürdőket,...

Benczra kérdése:

Milyen márkájú tusfürdőket, samponokat szoktatok használni? Vagy használtok mást is, például tusolóolajat?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 14:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Érzékeny a bőröm,csak a Bioderma dolgokat viseli el,így csak azt használok.De régebben nagyon szerettem a Dove-ot is.
2019. szept. 15. 15:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Mostanában rászoktam a Baleás dolgokra, de van Palmolive-os tusfürdőm is, de szeretem a Fa vagy a Baba tusfürdőket is. Sampon: kénsampon (Naturland), Gliss kur, Tesco sajátmárkás meg van Baleás samponom is.

Szoktam használni néha testradírt, illetve luffa szivacsot. Néha napján intim mosakodót használok.

2019. szept. 15. 19:14
 3/12 A kérdező kommentje:

Ha tusfürdőről van szó, akkor én általában ezeket a márkákat szoktam venni:

Dove

Palmolive

Fa

Nekem normál fejbőröm van, tehát a hajam nem zsírosodik be nagyon, és nem is lesz száraz, szóval én most jelenleg a Nature Box egyik termékét használom, és nekem bevált.

Arc, meg hajpakolást is szoktam felvinni magamra.

2019. szept. 15. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Tusfürdő:

Balea, Petit Marseilles, Lush, az új kedvencem a Love Beauty and Planet.

Sampon, balzsam: Balea, Inecto

2019. szept. 15. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Dove vagy Baba. A lényeg, hogy tejes legyen a gél nem állagútól húzódik a bőröm
2019. szept. 15. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Az kimaradt, hogy sampon az Glisskur
2019. szept. 15. 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A Dove-ot nem ajánlom, mert formaldehid kibocsájtó tartósítószer van a termékeik 90%-ban (ami rákkeltő)

[link]

[link]

Nature box samponjai rendben vannak, nagyjából a palmolive és fa tüsfürdők is.

*

Én gabi sensitive tusfürdőt használok. Sampont és hajpakolást az elsevetől. Ezen kívül garnier pure 3in1 arclemosóval radírozok heti 2-3 alkalommal.

Száraz a bőröm, ezért hidratálom. Arcra most a l'oreal 24h érzékeny bőrre való hidratálókrémet vagy a helia-D aquaboom száraz bőrre való krémjét használom. Mindkettő tartalmaz eugenolt, ami sejthalált okozó összetevő. Csak azért használom ezeket, mert nem találtam jobbat ilyen árkategóriában.

Reggel ezen kívül bioderma aknematt napfényvédőt használok, ránc és pigementfolt megelőzésre.

A testem hidratálására kevésbé vagyok igényes, most pl. a vanília&mandulaolaj-os niveát használom. Azt mindig megnézem krémmánián vásárlás előtt, hogy ne legyen benne rákkeltő anyag és parabén.

Mást nem használok, csak ennyit, tusolóolajat sem :)

2019. szept. 15. 22:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Tusfürdő általában Nivea. (Abból most van új, barackos illat, imádom)

Sampon, balzsam: Elseve

2019. szept. 17. 08:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Tusfürdő: igazából mindegy, csak SLS mentes legyen - Dr. Organic, Biobaza, Organic Shop

Sampon: Syoss (ez az egyetlen termék, amiben van SLS, de csak azért használom, mert eddig nem találtam jobbat)

Balzsam: Aussie

2019. szept. 17. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:
balea med. illatanyag és minden mentes és vegán. mindentől viszketek amúgy. sima tusfürdő, de van olajuk is.
2019. szept. 20. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!