Létezik olyan hajlakk amitől nem lesz fényes a haj? Matt hatású? Ha igen akkor melyik az?
Tapasztalatom szerint még ha az is van rá írva, hogy matt, akkor is csilloghat, ha rosszul használod, és nem matt hatású sem fog feltétlenül csillogni ha ügyes vagy.
Nekem ez jött be. Nem tom te milyen hajat nyomatsz, de azért elmondom, hogy én mit szoktam csinálni.
Általában 10-15 centi hajjal dolgozok, és pompadourra szoktam beállítani. Minden esti hajmosás után hajszárítóval magasra tupírozom fel, megformázom hajpasztával, és kartávolságból sok hajlakkal fújom le. Ilyenkor nem is érdekel, hogy csillog, mivel már nem megyek sehová, csak azt akarom h tartson. Így fekszek le aludni, este a hajlakk kimegy és reggel tökéletesen formázható a hajam. Esetleg még erre a napra kell használnom egy minimális pasztát és lakkot, de a maradék két napon a következő hajmosás előtt egyáltalán nem kell semmilyen hajterméket használnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!