Lányok! Rövid haj gáz egy férfinek szerintetek?
Istenem, ha létezel, kérlek gyere le és vidd magaddal a sok ostobát.
Kérdező, rettentően buta vagy. Kérdésed meg egyszerűen nevetséges.
Nyisd ki a csipás szemed, nézz körbe, és ha nem látsz kb. 10 rövid hajú férfit, vagy többet, akkor jutalmat adok neked.
Szerintem a kérdező arra gondolt ,gáz e hogyha otthon magának megoldja a hajvágást és hogy gáz-e az hogyha nincs a legújabb trend szerint fazonra nyírva a haja fodrász által .
Nem nem gáz ha nincs ecset hajad , meg az sem gáz ha nem ugy van megcsinálva a hajad mint ha a babershopból jöttél volna ki. És az sem gáz ha a fejtetőn hagyott haj csak 1cm-s
Sokan csinálják így , praktikusabb, pénzt takarítasz meg ha nem járkálsz minden hónapban fodrászhoz . És lány vagyok , de a fodrászhoz járkálást minden hónapban az én pénztárcám sem bírná.
Szóval ha valakinek nem tetszik hogy ilyen a hajstílusod , ne nézzen rád.
Nekem a teljesen kopaszság az ami taszító. Amikor valaki csak heccből bőrfejű.
"Szerintem a kérdező arra gondolt ,gáz e hogyha otthon magának megoldja a hajvágást és hogy gáz-e az hogyha nincs a legújabb trend szerint fazonra nyírva a haja fodrász által ."
Szerinted mi nem jöttünk rá azonnal? Ennyire butanák ne higgyél már minket, hogy nem tudunk egyszerű mondatokat se értelmezni!
Na, hogy kapjál "igazi" választ is: szerintem egyáltalán nem gáz, én kifejezetten szeretem fiúkon a nagyon rövid hajat.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!