Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Rövid haj gáz egy...

Lányok! Rövid haj gáz egy férfinek szerintetek?

Figyelt kérdés
Meguntam azt a felnyírt hajat, meg a fodrászhoz járkálást. Így beruháztam egy hajnyíróra, s maximum 1 centisre vágom a hajam, oldalt picivel rövidebbre 8-9 mm-re, nem kell bajlódni a sok hajjal. Nagyon visszataszító a rövid haj? 21/f
2019. szept. 13. 02:44
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Istenem, ha létezel, kérlek gyere le és vidd magaddal a sok ostobát.

Kérdező, rettentően buta vagy. Kérdésed meg egyszerűen nevetséges.

Nyisd ki a csipás szemed, nézz körbe, és ha nem látsz kb. 10 rövid hajú férfit, vagy többet, akkor jutalmat adok neked.

2019. szept. 13. 06:26
 2/7 anonim válasza:
72%
Te is ilyen komplexusokkal küzdő vasmacsó vagy?
2019. szept. 13. 08:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező arra gondolt ,gáz e hogyha otthon magának megoldja a hajvágást és hogy gáz-e az hogyha nincs a legújabb trend szerint fazonra nyírva a haja fodrász által .

Nem nem gáz ha nincs ecset hajad , meg az sem gáz ha nem ugy van megcsinálva a hajad mint ha a babershopból jöttél volna ki. És az sem gáz ha a fejtetőn hagyott haj csak 1cm-s

Sokan csinálják így , praktikusabb, pénzt takarítasz meg ha nem járkálsz minden hónapban fodrászhoz . És lány vagyok , de a fodrászhoz járkálást minden hónapban az én pénztárcám sem bírná.

Szóval ha valakinek nem tetszik hogy ilyen a hajstílusod , ne nézzen rád.

Nekem a teljesen kopaszság az ami taszító. Amikor valaki csak heccből bőrfejű.

2019. szept. 13. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

"Szerintem a kérdező arra gondolt ,gáz e hogyha otthon magának megoldja a hajvágást és hogy gáz-e az hogyha nincs a legújabb trend szerint fazonra nyírva a haja fodrász által ."

Szerinted mi nem jöttünk rá azonnal? Ennyire butanák ne higgyél már minket, hogy nem tudunk egyszerű mondatokat se értelmezni!

2019. szept. 13. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Na, hogy kapjál "igazi" választ is: szerintem egyáltalán nem gáz, én kifejezetten szeretem fiúkon a nagyon rövid hajat.

L

2019. szept. 13. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy akkor már miért nem borotválod le inkább tükörsima kopaszra. Nekem az jön be nagyon 🙂 20/L
2019. szept. 14. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a gáz, ha olyan hajat nyomatsz magadnak ami nem áll jól. Ha jól áll a katonás haj, akkor minden rendben, de ha nem, akkor szerintem nem árt az a kis plusz idő amit eddig is rászántál.
2019. szept. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!