Megéri isotretiniont szedni?
Orvos ajanlasara elkezdtem szedni. 6 honapos kura a cel, az 1 honapnal jarok, de jelenleg csak rosszabb a borom allapota, mint mielott elkezdtem szedni, annyira csunya, hogy emberek koze sem megyek. Olvastam sok helyen, hogy az elso 2, vagy akar 4 honapban meg rosszabb lehet. Mar ott tartok, hogy elni sincs kedvem, de meg honapokig egyte csak romlani fog a helyzet, es aztan ha minden igaz, jon a javulas, de lehet addigra mar olyan szinten leszek pszichesen, hogy felakasztom magam. Mellekhatasokrol nem is beszelve. Tonkreteszi az izuleteimet, ezert edzeni sem tudik, ki van szaradva a szemem, az ajkam, a hajam, ami mar teljesen tonkrement, szaraz, toredezett lett.
Fogalmam sincs mit tegyek, tanacstalan vagyok.

Megéri. Tényleg, hidd el, nagyon sok tanúvallomást olvastam róla, és tudományosan is igazolt a hatása. Én másik fajta gyógyszert szedtem, nekem is nagyon durva volt az első 1-2 hónapban, de utána kitisztult és helyrejött a dolog.
Gondolj arra hogy most utoljára kell kibírnod, hogy iylen rossz legyen a bőröd, és legalább most valami 'érdekében' rossz a bőröd állapota!
Addig is javaslom hogy használj nagyon erős hidratáló krémeket amik érzékeny bőrre valók, tudom ajánlani a CeraVe lemosókat/krémeket, vagy La Roche Posay Toleriane termékcsaládját. Mindenképp olyan ápolókat keress, amik érzékeny és száraz bőrre valók, és semmi olyat ne használj a bőrödre ami tovább irritálhatná.
Kitartást, tart a célt a szemed előtt!

Nekem megérte, 6 hónapig szedtem az utolsó 1 hónapban kezdett helyre jönni az arcom, addig tele volt kicsi pattanásokkal meg kb 10 g*ci naggyal, az ízületeket egyáltalán nem teszi tönkre, semmi bajom nem lett tőle, ugyan úgy edzettem tovább. De azért ne nyomkodt össze magad mert az hegesedni fog, szóval azt ne.
És tényleg érdemes utáni egy kicsit egészségesebben étkezni, ha bűnözök valami mindig kijön az arcomon 😅 de szerintem megérte, évekig küzdödtem meg szenvedtem vele de végre vége.
Sok sikert a gyönyörű arcbőrhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!