Van bárkinek is tapasztalata a Tricovel kapszulával kapcsolatban?
Az Endokrinológus hajhullásra a Tricovel kapszulát írta fel a hajhullásomra Próbálta már valaki? Bármilyen tapasztalat?
Köszönöm
34/Nő
Szerintem elég jó kapszula. Férfi vagyok, androgén hajhullásom van, szóval ezzel kapszulával nem igen lehet mit kezdeni. Viszont minoxidillel kenem a fejem és szedem a Tricovelt, a minox egy ideje egy állapotban tartja a kinőtt hajszálakat szóval szinte biztosan meg tudom állapítani, hogy azóta erősödtek/vastagodtak/nőttek fekete babahajak a meglévő szálak mellé amióta a Tricovelt szedem.
Az íze az valami borzalom, egy pillanat alatt átjárja az egész szádat az íz, szerencsére hamar el is tűnik. Evés közben szedem, mert félek , hogy ezt a borzalmas ízt visszabüfögném. Így semmi probléma nincs szerencsére. Ajánlom! Drága de megéri, 4 hónapot fogok csinálni a 2 hónap helyett.
Szerintem nem, nincs benne semmi olyan ami árthatna csak vitaminok és ásványi anyagok. Több ember véleményét olvastam aki huzamosabban szedte, sőt olyat is olvastam, hogy volt akinek a 2 hónapos kúra nem is indított el még semmit, majdnem abbahagyta. Aztán adott neki még egy esélyt újabb két hónapra és láss csodát hihetetlen erős haja nőtt. Ez egyénfüggő.
Amúgy nekem a körmöm is olyan iramban nő azóta hogy nem is igaz.
Amúgy tényleg sz@r íze van! 👎🏼
Hányinger kerülget tőle! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!