Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez vajon mitől lehet? Már az...

Ez vajon mitől lehet? Már az agyamra megy.

Figyelt kérdés
Folyamatosan az van velem hogy egy hétig gyönyörű a bőröm majd a következő héten megjelenik hirtelen egyszerre 3-4 elég csúnya pattanás homlok/arc a leggyakoribb hely. Rendszeresen ápolom az arcomat sosem hagyok rajta sminket igyekszem mindent megtenni hogy szép legyen ugyanis nincsenek szép emlékeim 13éves koromban elég pattanásos voltam és mindenki ezzel csesztetett. Most meg 2-3hónapja újra ez van. Mitől? 16/L
2019. szept. 9. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez van, csak fiúként. Nem tudsz vele mit tenni, ez egy természetes dolog. Én nem foglalkozom vele, te se tedd.
2019. szept. 9. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Igyekszem csak elég zavaró meg aztán lányként ha teszek fel sminket egybol megkapom hogy vakolat van rajtam ha nem teszek meg egy igénytelen pattanasos undormany vagyok:)
2019. szept. 9. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
16 vagy tombolnak a hormonok nem tudsz mást csinálni. Ki fogod nőni
2019. szept. 9. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg hormonálisan van. De ha nagyon zavar, menj el egy bőrgyógyászhoz, ő biztosan tud adni valamit, ami hat. :)
2019. szept. 10. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ciklikus, ez van. A hormonok miatt.
2020. aug. 27. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!