Ez működik? Ha igen hogy?
Szerintem ez tetszeni fog neked: Reggae Hair Black Handmade Dreadlocks Extensions 12 Inch Fashion Hip-Hop Style 5Strands/Pack Synthetic Braiding Hair From Maya Culture For Men. Add hozzá a kívánságlistádhoz!www.wish.com/share/8723gbzycn
ezt szeretném megrendelni de, nem tudom hogy, hogy kell fel raknom. Be akarom rasztásítani a hajam de nem tudom hogy állna ezért rendelném ezt.
Tudnátok segíteni?
Nem vagyok tapasztalt , nem volt még rasztás hajam , de én négereknél láttam videókban , hogy az ilyen raszta póthajat a szalonokban úgy helyezik föl hogy az eredeti hajat nagyon szorosan "afro fonással " összefonják . Amikor ez megvan , vagy egy kis pici kampós evőkanál méretű dolog , aminek a hegyét áttolják a fonaton , abba a pici kampóba , beleakasztják a műhaj hurkos részét , áthúzzák a parkettába font tincsen és a műhaj hurkos részén áthúzzák magát a műhajat. Így szépen az eredeti hajra úgy tették rá a műrasztát , hogy csináltak belőle egy hurkot , ami közrefogja az igazi hajadat . Ezt szép szorosan egymás mellé hurkozzák be a póthajat , ameddig a fejbőrön lévő fonat el nem fogy.
Remélem érthetően magyaráztam el , de az a legbiztosabb ha felmennél youtubra , és megnéznél egy pár vidit hogy hogyan készül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!