Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » "Okoskodás" a fodrásszal szemben?

"Okoskodás" a fodrásszal szemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szőke melírcsíkok vannak a hajamban, úgy csinálja a fodrász, hogy leszívja hidrogénnel és a hajmosáskor rakja rá a festéket/hamvasítót (az egész fejemre, nem csak a leszívottra.

Gáz szerintetek (mármint beleszólni a szakmájába stb.) ha kifejezetten úgy kérem festékkel melírozzon? (Nem szereteném ha a leszívás nagyon tönkretenné a hajam, meg nem szeretem ha a fejbőrömmel érintkezik a kémiai cucc.) A végeredmény amúgy nagyon szép amit csinál, tudom rigolyás vagyok. :D

2010. júl. 14. 16:15
 1/5 anonim válasza:
Nem gáz, ha nem okoskodsz! szépen kérdezd meg , hogy választhatod e azt a lehetőséget, mert abban jobban bízol, és a fejbőröd is jobban bírja! megfogja érteni! :)
2010. júl. 14. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen színű a hajad, mert egy bizonyos sötétségen túl már csak hidrogénnel lehet szőkíteni. A hajfesték nem alkalmas szőkítésre, melírozásra meg pláne nem. A szőke hajfestéket ősz hajú embereknek találták ki. Rá is van írva a dobozára.
2010. júl. 14. 16:33
 3/5 A kérdező kommentje:
világosbarna /sötétszőke a természetes hajam.
2010. júl. 14. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért használnak sz.port, mert a festékek csak 3-4 árnyalatot képesek szívni, de a kleral system-nek létezik egy növényi szőkítőkrémje, ami nem bántja a hajat a sz.porral ellentétben.kb. 6 árnyalatot szív.

Próbáld ki!!

Szia!!

2010. júl. 15. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez nagyon jól hangzik!
2010. júl. 16. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!