Mikor lehet ujra festeni? 20/L
Most szombaton festettem be a hajam. 3 arnyalattal vilagosabbra. Sotetbarnarol "szikrazo nugát" palette hajfestekkel.
Hajtoveket befogta szepen, a fejem teteje az mar olyan szinu, viszont a hajszalak meg mindig barnák azaz nem fogott be semmit a tincseken.
Szeretnem ujra befesteni de csak a tincseket hogy megfogja azokat is.
A kerdesem az lenne hogy mikor lehet ujra festeni? Azt hiszem el kell tellnie egy kis idonek hogy ujra erhesse a festek.
Mennyi idonek kell eltelnie?
A valaszokat koszonom elore is. :)

2 hetet legalább várni kell. Ha nem olyan gáz, többet érdemes, hogy kevésbé roncsolja a hajad.
Addig is, keress egy szimpi fodrászt!
Sok dolog mellett nincs penzem meg fodraszt is fizetni.. Eletem elso hajfesteset olyan szepen es "tokeletesen" megcsinaltam, hattul is hogy 1 tincs nem volt amit ne fogott volna be. Ez a szombati volt a 2. Hajfestesem. Szoval 1-es! Meg lehet csinalni, ahogy az idezet is szol! "Semmi sem lehetetlen"
Koszonom azert a segitseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!