Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor lehet ujra festeni? 20/L

Mikor lehet ujra festeni? 20/L

Figyelt kérdés

Most szombaton festettem be a hajam. 3 arnyalattal vilagosabbra. Sotetbarnarol "szikrazo nugát" palette hajfestekkel.

Hajtoveket befogta szepen, a fejem teteje az mar olyan szinu, viszont a hajszalak meg mindig barnák azaz nem fogott be semmit a tincseken.

Szeretnem ujra befesteni de csak a tincseket hogy megfogja azokat is.

A kerdesem az lenne hogy mikor lehet ujra festeni? Azt hiszem el kell tellnie egy kis idonek hogy ujra erhesse a festek.

Mennyi idonek kell eltelnie?

A valaszokat koszonom elore is. :)

2019. szept. 9. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem erre a válaszra vártál szerintem, de magadnak ezt soha nem fogod normálisan befesteni. Nem fogod tudni a hajtő kihagyásával kenni a festéket, a tövére ha rákened akkor ismét nem lesz egyszínű. Inkább menj fodrászhoz. Egyébként semmi garancia nincs rá, hogy ha magadnak újrafested akkor kiszívja a végét is egyszínűre és nem lesz foltos, stb.
2019. szept. 9. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, azt elfelejtettem leírni, hogy kb 2 hét múlva már sötétbarna lenövésed is lesz, tehát 3 féle színű lesz a hajad. :) Azzal már végképp nem fogsz tudni mit kezdeni.
2019. szept. 9. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

2 hetet legalább várni kell. Ha nem olyan gáz, többet érdemes, hogy kevésbé roncsolja a hajad.

Addig is, keress egy szimpi fodrászt!

2019. szept. 9. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Sok dolog mellett nincs penzem meg fodraszt is fizetni.. Eletem elso hajfesteset olyan szepen es "tokeletesen" megcsinaltam, hattul is hogy 1 tincs nem volt amit ne fogott volna be. Ez a szombati volt a 2. Hajfestesem. Szoval 1-es! Meg lehet csinalni, ahogy az idezet is szol! "Semmi sem lehetetlen"

Koszonom azert a segitseget.

2019. szept. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!