A fodrászom lebeszélt a fekete hajfestékről, mert aztmondta, nem kopik ki sohasem, csak lenől, és hullhat is a hajam tőle mert kátrány van benne. Igaz ez?
Barna hajam van és nem szeretem, irtó jólállna a fekete haj, már megis vettük a fekete festéket (kékesfekete garnier color and shine hajszínező krém). Én be fogom festeni de azért szeretném tudni hogy tényleg igaz amit mondott? a flakonra az van írva h 28 hajmosás után kikopik..
Köszi a (lehetőleg normális,köszi)válaszokat előre is!
hát nekem is elég dús hajam van és voltam is fekete (palette) és elég gyorsan lenőtt és ki is kopott, gyorsabban mint a vörös (kallos) és nem hullott a hajam sem
szerintem jó ötlet csak pár szálat befesteni és ugyan az lesz a reakciója a hajadnak, mintha az egészet befestenéd
a füled mögé egy picit rakhatsz a festékből és ha nagyon csúnya lesz tőle akkor allergiás vagy
Szia.Én nemrég festettem be a hajam feketére,mindenki mondta,hogy hullani fog tőle,nem ajánlották.Én mégis befestettem és semmi baja a hajamnak.Nem hullik,szép,csillogós,egészséges még mindig.Amúgy énis ilyen 28hajmosásig tartóval festettem és már látszik,hogy kopik ki.Most olyan 10.hajmosásnál lehetek kb. :D Jó ötlet,hogy csak pár tincsen próbálod ki.Sok szerencsét hozzá :)
15/L
Szia.
Én is először fekete hajszínezővel próbálkoztam, és nekem kikopott barnára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!