Tudnátok ajánlani olyan tartós hajfestéket amivel ezt az árnyalatot érhetem el (sötét cseresznye)?
Ilyen kimosható festéket próbáltam, most szeretném tartóssal befesteni, de nemtudom melyik festék hasonlít a legjobban erre az árnyalatra:
Szia!
Másfél éve ezzel festem a hajam, hasonló eredménnyel, mint amiket linkeltél;
2500 egy doboz, szóval elég borsos az ára, de a Rossmannban időnként le szokták árazni 1800 forintra. Viszont, tudnod kell, ez sem igazán tartós, hiába rendes hajfesték. Nekem hamarabb szokott kikopni a színe, mint hogy lenőjjön... de még így is a rengetet próbálkozás közül, ez valt be a legjobban. 3naponta szoktam hajat mosni, és így kb. 3-4 hét után már nem lilás, hanem kopottas vörös színű szokott lenni a hajam, egy két hétre rá pedig láthatóvá szokott válni a lenövés, de szerintem akkor már nagyon csúnya a hajam színe . Én tervezek is valami natúr barnára áttérni, mert sajnos nem tudom olyan idokozonket festeni, mint a natúr színeket, ha elkezd kikopni, csunya lesz (vörös).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!