Léteznek szemöldök rendberakó helyek férfiaknak? Hová menjek Budapesten?
Szeretném a szemöldököm rendbe tenni, harmincas férfiként.
Soha nem jártam még ilyen helyen.
Kínosan ügyelek arra, hogy ne legyenek vad hajtások a szemöldökömből, illetve ne érjen össze a két oldal. A túl hosszú szálakat folyamatosan kiszedem, magamnak megoldom.
De a szemöldököm szálainak hossza szerintem nagyon hosszú, így szeretném most rendbe tenni. Ráadásul az utóbbi időben a szemhéjamon is megjelenik egy-egy szál, ami igen zavaró.
Milyen jellegű helyeket keressek, tudtok-e ajánlani konkrét helyet férfiaknak?
Milyen időközönként kell megismételni?
Annyira nem lényeges, de mennyibe kerül egy ilyen foglalkozás, és mennyi ideig kell ott tartózkodni?
Csipesszel dolgoznak, vagy gyantát is bevetnek a széleken?
Egyébként mi a szemöldök szálainak elfogadható hossza? Szerintem az enyém kb. 6-7mm hosszú a tónusosabb részeken.
Mit kell mondani, ha megkérdezi a szemöldökös, hogy milyen hosszú legyen? :D
Gyakorlatilag bármelyik kozmetikába elmehetsz.
Nem fogja megkérdezni, milyen hosszú legyen, hiszen nem fodrász. Legfeljebb a szedés után azt kérdezi, hogy vághat-e a hosszából, ha addig külön nem beszélnétek erről (bár ahogy írod, fogtok).
Egyébként bátran guglizz rá a szemöldökszedésre. Látni fogod, hogy sok kozmetikában külön női ás férfi árlista van, tehát nem te leszel az első pasi páciensük ;)
Köszönöm a válaszaitokat!
Akkor bemegyek egy ilyen helyre, és azt mondom, hogy a legszexibb szemöldököt kérem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!